Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία ΠΛΑΝΗΤΑΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 σαν μία εταιρεία πολλαπλού σκοπού σε τομείς επενδύσεων και ανάπτυξης στο χώρο του real estate από το Γεώργιο Κολλιόπουλο και την Ελένη Κολλιοπούλου.

 

Οι ιδρυτές και μέτοχοι το 2002, επένδυσαν σε ένα πολυώροφο κτίριο γραφείων 800 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στην οδό Σολωμού 7 στο Χαλάνδρι, αποκτώντας αρχικά το 50% αυτού ενώ το άλλο 50% ήταν κατειλημμένο από την εταιρεία μελετών ADO Α.Ε. η οποία είχε επίσης ιδρυθεί από το Γεώργιο Κολλιόπουλο το 1989.

 

Σταδιακά από το 2004 η ΠΛΑΝΗΤΑΣ Α.Ε. αγόρασε το υπόλοιπο 50% του κτιρίου από την ADO Α.Ε. και σήμερα κατέχει το 100% του κτιρίου το οποίο έχει επισκευαστεί και αναβαθμιστεί σε ένα μοναδικό, μοντέρνο κτίριο γραφείων το οποίο στεγάζει τα κεντρικά γραφεία των ADO Α.Ε. και ΠΛΑΝΗΤΑΣ Α.Ε. μαζί με ακόμα 4 εταιρείες που νοικιάζουν τμήματα αυτού.

 

Χρησιμοποιώντας την εμπειρία στις επενδύσεις της ΠΛΑΝΗΤΑΣ Α.Ε. και τους μηχανικούς της ADO Α.Ε. οι δύο εταιρείες προχώρησαν συνεργαζόμενες στην ανακαίνιση ενός νεοκλασικού κτιρίου 1000 τετραγωνικών μέτρων το οποίο σήμερα λειτουργεί πλήρως στο κέντρο της Αθήνας, στη γωνία των οδών Δροσοπούλου και Κεφαλληνίας στην Κυψέλη. Η διαχείριση του κτιρίου γίνεται από την ΠΛΑΝΗΤΑΣ Α.Ε. και διατίθεται προς πώληση.

 

Το 2005 η ΠΛΑΝΗΤΑΣ Α.Ε. αγόρασε ένα οικόπεδο 2000 τετραγωνικών μέτρων στο νησί της Σκοπέλου με στόχο την ανάπτυξη επιπλωμένων βιλλών με άδεια από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ).Το πλήρες έργο περιλαμβάνει τέσσερις ανεξάρτητες βίλλες τρεις από τις οποίες θα έχουν η κάθε μία την δική της πισίνα.

 

Η ΠΛΑΝΗΤΑΣ Α.Ε. διαχειρίζεται τη αξιοποίηση (ενοικίαση) των 4 βιλλών από το 2014.

 

Από το 2005 παράρτημα της ΠΛΑΝΗΤΑΣ Α.Ε. λειτουργεί στην Ρουμανία με την ονομασία PLANITAS Rom η οποία κατασκεύασε ένα πολυώροφο κτίριο 4000 τ.μ στο κέντρο του Βουκουρεστίου που περιλαμβάνει εμπορικούς χώρους, χώρους γραφείων και διαμερίσματα.

More in this category: Υπηρεσίες »
  • Appraisal of an Investment
  • Engineering Services
  • Project Management
  • Construction Management
  • Project Development
  • Facilities and Maintenance Management
  • Sales Administration

Planitas SA

Property Development and Construction

7 Solomou Str., Chalandri, 152 32

tel. 210 6838610

Fax: 210 6838614

mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.